Wat we doen

Tuinhuizen & carports

Een tuinhuis kan een meerwaarde zijn aan uw tuin. Mits de juiste materialen en het juiste ontwerp, gaat een tuinhuis mooi op in het geheel van uw tuin en net daarom is het zo belangrijk om vóór de aanschaf van een tuinhuis de juiste keuzes te maken. Wordt het tuinhuis een berging of wilt u er ook onder kunnen zitten? Welke materialen wilt u gebruiken? Moet er een natuurlijke lichtinval zijn? 

Of dacht u misschien dat een carport enkel gebruikt werd om een auto onder te zetten? Waarom zou dit geen verlengde kunnen zijn van uw  terras of zoals hiernaast een overkapping voor de Jacuzzi? Er zijn veel meer mogelijkheden dan u misschien zou denken!

Bij al deze vragen kunnen wij u bijstaan met raad en daad om zo samen met u tot het ideale ontwerp te komen.

 


Terras & gevelbekleding

Een lelijk geworden muur bedekken? Een gezellige lounge hoek maken in de tuin? Een terras in hout of composiet? Of wordt het eens geen tijd dat die carport ook echt toe gemaakt wordt? Waar wacht je nog op?


Algemene schrijnwerken

Gevelbekleding, omkasting van de schouw, stijlvolle afsluiting van een trap of toch maar de bekleding van het plafond van een terrasoversteek? Hoe gevarieerder het aanbod, hoe meer onze creativiteit gestimuleerd wordt en hoe liever we het hebben! 


Dressings & maatkasten

Geen plaats voor al uw kleren? Te weinig bergruimte op zolder of in de garage? Een tv meubel dat ook plaats moet voorzien voor het speelgoed van de kinderen? Geen beperkingen hier. En ook geen standaardafmetingen. Alles tot op de millimeter uitgemeten en afgesteld op uw situatie. Hiervoor werken we samen met DM Line uit Temse.